Programe

Përfundon «5 Yjet», ja seriali i ri që do të nis pas tij në Tring

13-11-2018

Dashuritë dhe aventurat e 5 motrave nga «5 Yjet» na kanë shoqëruar çdo pasdite në ekranin e 3Plus. Megjithatë, ky serial i këndshëm do të përfundojë më 21 nëntor, datë...

Programe

Tring Comedy shndërrohet në Tring Summertime!

24-05-2018

Nga 4 Qershori, Tring Comedy shndërrohet në Tring Summertime! Vera dhe aventurat bëhen të paharrueshme kur kujtimet lidhen me ngjarjet e një filmi. Po vera juaj cilit film i ngjason? Na...