10 fakte interesante rreth “Të vërtetat e pathëna”

1- Seriali është i bazuar në librin bestseller të Jean Hanff Korelitz, “You should have known”. 2- Nicole Kidman ka kënduar këngën e serialit, “Dream a little dream of me”, edhe pse fillimisht ajo nuk ishte dakort për këtë gjë. 3- Stilistja Signe Sejlund krijoi vetë 3 veshje për personazhin e Grace, të cilat fansat […]

Lexo më shumë

“Për jetën” vajzat e njohura të TRING bashkohen në fushatën e ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit

Për muaj me rradhë sytë e qytetarëve të botës kanë qenë drejt emergjencës Covid-19 dhe mënyrave për t’u mbrojtur nga ky rrezik i panjohur. Duket sikur kemi bërë një pauzë nga çdo rrezik tjetër që i kanoset jetës së qytetarëve, shëndetit dhe mirëqënies së tyre të përgjithshme. Për këtë arsye, kompania Tring ka krijuar fushatën #tringpërjetën, […]

Lexo më shumë