vercase

Jolly HD është ekrani i cili sjell për ju serialet më të suksesshëm turq dhe amerikanë. Këtë të hënë, në orën 21:00, në ekranin e Jolly HD nis një tjetër serial.

2 gianni closet 048 re 01 1515431163

Është viti 1997. Stilisti i famshëm 50 vjeçar Xhani Versaçe, po kthehet në vilën e tij pas një shëtitje kur goditet për vdekje nga vrasësi serial Endrju Kananan. E gjithë policia e Majemi-t vihet në kërkim të vrasësit, por rezultatet nuk do të jenë ato të priturat. Policia nuk arriti t’a kapë në kohë vrasësin, i cili 9 ditë më pas, u vetëvra në rrethana misterioze, me po të njejtën arme!

Ky serial vjen me një kast të mrekullueshem aktorësh si: Edgar Ramirez, Darren Criss, Penelope Crus, Ricky Martin etj.

Vrasja e Xhani Versaçes, çdo të hënë ora 21:00 në Jolly HD!

Screen Shot 2018 02 28 at 15.37.11 b57d72d