mylivingss

Ky sezon i "My Living" vjen me plot surpriza. Në ekranin e Tring, programi i vetëm i lifestyle në Shqipëri nis së shpejti. Ai do të vijë në prezantimin e Brunilda Lahes, prezantuese prej vitesh e këtij programi dhe Arjon Muça. Prej kohësh i mungonte ekranit por tashmë Arjonin do të mund ta shihni në Tring, në krah të Brunës.

brunildaa

arjoni

Edhe këtë vit, kamera e programit "My living", do të shkojë në jetët dhe pasionet e mjaft personazheve interesantw për t’i sjellë përpara një publiku tjetër, që këtë herë është televiziv. "My Living", është ndoshta momenti i vetëm televiziv, ku tregohet stili shqiptar me të gjitha tendencat e tij; në modë, dizajn, ushqim, sport etj. Programi disponon plotësisht fuqitë televizive dhe intelektuale për të zbuluar dhe për të afruar pranë tij gjithë bizneset, apo personazhet që jetojnë bukur.

arjoini

 780 0 1454517644brunafashion