Kuice e dhjetorit3

Këtë fundvit, dhuratën e parë jua sjell #Tring! Na ndiqni në rrjetet sociale nga 1 dhjetori, çdo ditë për të luajtur e fituar shumë dhurata! Ftoni miqtë tuaj të bëjnë follow faqen e @tring_albania në Instagram sepse ndihma e tyre mund t'ju bëjë të dy fitues! Ju tregojmë edhe një sekret: klikoni në turn on notification dhe njoftohuni në kohë reale për kuicet!

Çdo ditë mund të merrni pjesë në lojra pafund. Jo vetëm do të argëtoheni por do të fitoni edhe shumë dhurata: kupona, abonime dhe dekodera. Mjafton të na ndiqni dhe fituesi mund të jeni ju!

Dhjetori magjik po troket ngadalë për t’ju dhuruar mijëra buzëqeshje!