olti komedi
Nga 1 janari do të nisë transmetimin një serial i zhanrit komedi në platformën dixhitale ‘Tring’. Ai mban emrin ‘Familja Kuqezi’ dhe do të ketë në qendër një familje me 6 anëtarë, rreth të cilëve zhvillohen ngjarjet.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tring (@tring_albania) on Dec 18, 2018 at 5:37am PST

I ftuari VIP me një rol në këtë serial është edhe Olti Curri, i cili do të ketë rolin e një pronari kompanie të pamëshirshëm.

Me një kast të zgjedhur aktorësh të rinj dhe të njohur, ky serial pritet të sjellë shumë argëtim në familjet shqiptare. Detajet e mëtejshme do i zbulojmë së bashku hap pas hapi. Mos harroni, viti i ri do të nisë zyrtarisht me të qeshura pafund dhe këtë ua siguron vetëm platforma Tring. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tring (@tring_albania) on Dec 18, 2018 at 7:35am PST