“Darka e Miqve”, një ftesë për të shijuar ‘pjata të mrekullueshme’ në një tryezë rrethuar nga aktorë të famshëm

Programe

Shefi  Michelin Carlo Cracco ndërmerr udhëtime duke eksploruar në kombinime shijesh mbreslënëse në Italinë fqinje.

Në kërkim për të rizbuluar kuzhinën  më autentike. Cracco dhe  aktorë të  famshëm, janë protagonistët për çdo destinacion. Bashkohuni  edhe ju me ta, për t’i shtuar shijen italiane ushqimeve në tryezat tuaja!

Living, sjell për të gjithë të apasionuarit pas kulinarisë dhe ekspolrimit të destinacioneve të mrekullueshme “Darka e Miqve”, çdo të shtunë, ora 20:00, në Living.