Edhe 2 dite Free, Kanal D rekorde shikueshmërie!

Programe

Kanal D-Drama është kanali më i fundit që platforma Tring ka sjellë si ekskluzivitet në Shqipëri. Shikuesisht kanë mundësi ta shohin këtë kanal 7 ditë FREE që prej datës së lançimit, 30 Mars!
5 premiera turke çdo ditë me serialet dhe aktorët më të ndjekur turq, bën që ky kanal të thyente rekorde shikueshmërie që në ditët e para të transmetimit!
Nesër fillon një tjetër javë emocionesh, të cilat vetëm një kanal si D-Drama mund t’jua ofrojë!