Furi orientale në Tring Collection!

Programe

Ndjekje, dyluftime që të lënë pa frymë dhe akrobaci që sfidojnë ligjet e gravitetit, me protagonistë mjeshtrat orientalë që kanë bërë historinë e kinematografisë aksion si Jackie Chan, Jet Li, Bruce Lee. Filmat më të mirë aksion, ku ikonat e kinemasë hyjnë në imagjinatën e adhuruesve të arteve marciale. Nga data 17 janar Tring Collection udhëton në Lindjen e Largët, ku Kung Fu, Karate dhe Jujutsu janë argëtim i garantuar.

Ja çfarë do të sjellë kjo furi orientale në Tring Colletion!

E HËNË 17 JANAR – 21:00 – HISTORIA E BRUCE LEE 

E MARTË 18 JANAR – 21:00 – SMOKINGU

E MËRKURË 19 JANAR  – 21:00 – PA FRIKË

E ENJTE 20 JANAR – 21:00 – PYLLI I THIKAVE FLUTURUESE 

E PREMTE 21 JANAR – 21:00 – IP MAN 

E SHTUNË 22 JANAR – RRETH BOTËS PËR 80 DITË

E DIEL 23 JANAR – 21:00 – MULAN