Gjysmëfinalja e parë e “Do you have an idea” – Zbuloni më shumë

Programe

doyut

Nis sot gjysmëfinalja e parë e programit “Do you have an idea”. Plot emocione, konkurentët do të kalojnë në një tjetër fazë e cila do të testojë edhe njëherë idenë e tyre inovative. Në puntatën e sotme, paneli i jurisë do të përbëhet nga:
Gladiola Dona – Themeluese e Akademisë së Turizmit dhe Mikpritjes
Avni Ponari – Drejtor i përgjithshëm i “Sigal UNIQA Gruop Austria”
Suzana Adili – Përfaqësuese e Institucionit Financair AK – Invest
Artan Dulaku – Themelues i Edil al Group
Peter Simoner – Drejtor i përgjithshëm i Llotarisë Kombëtare

Konkurentët e parë të kësaj gjysmëfinale janë:
Eltion Saliaj – Projekti Neo Charger
Shpresa Tresi – Projekti Krijimi i një marke shqiptare
Sadi Lika – Projekti Emily Bike
Stela Toska Projekti Creativity Zone by Stela
Ajet Halili – Projekti Elektroliza e ujit
Eldi Zebeli – Projekti Prodhim Artizanal i Bizhuterive
Geldi Belba dhe Klaudio Imeraj – Projekti Share Albania

Mos humbisni “Do you have an idea” sot në orën 21:00 në Vizion Plus!