Tring sjell për ju një surprizë për të gjithë të apasionuarit e serialeve meksikane

Programe

Në Duart e Dashurisë

 

Një surprizë e re nga Tring. Së shpejti, vjen një tjetër serial i suksesshëm i vitit 2021-2022, një histori për familjen, për tradhtinë, por mbi të gjitha, për forcën e dashurisë dhe të shpresës. Ajo mendonte se kishte familjen e përsosur, kishte luftuar për të dhe nuk mendonte se diçka mund t’ia prishte lumturinë. Por kur tradhtia e më pas dashuria trokasin në derën tënde, nuk të mbetet shumë për të bërë… Në Duart e Dashurisë, nga data 27 korrik, në 3Plus.