Teknologji

Bëni kujdes, në rrjet po qarkullon virusi WhatsApp Gold!

08-01-2019

Përdoruesit e aplikacionit të mesazheve, WhatsApp, janë paralajmëruar rreth një virusi të vjetër që po qarkullon sërish. Virusi i quajtur, “WhatsApp Gold” ka qarkulluar fillimisht në vitin 2016 dhe pretendon se...

Teknologji

Nga sot WhatsApp bëhet me pagesë, çfarë po ndodh me gjigandin e komuni…

04-08-2018

Duke nisur nga sot Whatsapp do të bëhet me pagesë për bizneset të cilët do duhet të paguajnë për t’iu përgjigjur klientëve të tyre. Kjo, nëse përgjigja vonon të vijë...