Ja sa para fitojnë Apple, Google dhe Facebook – çdo sekondë

Teknologji

ja-sa-para-fitojn-euml-apple-google-dhe-facebook-ccedil-do-sekond-euml_hd.jpg

Kompanitë e teknologjisë janë duke fituar shuma marramendëse.
Në fakt, për sa i përket kapitalizimit të tregut, Apple, Alphabet, Microsoft dhe Facebook janë tani të gjitha duke mposhtur konkurrentët e tyre më të afërt: kompanitë e naftës.Po, teknologjia po duket më shumë fitimprurëse se nafta, dhe ju mund të shihni se sa shumë para janë duke bërë këto kompani çdo sekondë me këtë vizualizime të dhënash nga portali i informacioneve tregtare Penny Stocks Lab.Të kombinuara, këto kompani janë duke fituar më shumë se 2,000 dollarë për çdo sekondë, ose rreth 140,000 dollarë në një minutë.Natyrisht, jo të gjithë kompanitë teknologjike janë të njëjta, dhe Apple fiton pothuajse 50 për qind të këtyre të ardhurave. /TechSot/