alemdaaa

Enn Magazine ka postuar dje disa foto të ish Miss Shqipërisë Almeda Abazi. "Almeda Abazi nga dje sot" shkruajnë ata duke i lënë të hapur komentet për ndjekësit e tyre.

Disa nga komentuesit e revistës kanë shkruar se ndryshimet janë të pakta dhe në të vërtetë bukuroshja shqiptare ka pranuar se e vetmja ndërhyrje që ka bërë ka qenë në hundë dhe kjo ka ndodhur para disa vitesh. Ndërkohë që ka patur edhe disa komente të tjera të cilat shkruanin se "Almeda e parë" i duket më natyrale. Po ju si mendoni?

640full almeda abazi