Meryem Uzerli

Meryem Uzerli është një nga emrat më aktivë në rrjetet sociale. Aktorja ndan gjithmonë me fansat e saj momente nga e përditshmja. Megjithatë, një video që Meryem ka postuar duke kërcyer ka marrë më shumë vemendje se asnjë postim i mëparshëm. Para 3 muajsh, Meryem nisi të merrte disa klasa kërcimi dhe mund të themi se çdo gjë ja ka vlejtur. Të gjithë e kanë pëlqyer këtë video dhe nuk kanë hezituar as ta shpërndajnë në profilet e tyre.