emaaa22

Emma Stone në një interviste për “The Late Show” me Stephen Colbert, nuk ngurroi të fliste për problemet e saj personale, siç është edhe ankthi që ajo e përjetoi që nga fëmijëria.
Stone, tashmë 28 vjeç, foli edhe për pikturën që kishte bërë kur ishte nëntë vjeçe dhe gjithashtu se si aktrimi e ndihmoi të kalojë këtë frikë.
“Isha nëntë vjeç dhe në terapi, kështu që pikturova veten me ankthin që ishte si përbindësh”, thotë ajo.

4e40ea8ceb7a30147509f129e7ef2c6e


Ajo më tej tregoi se si fëmijë ajo kishte menduar që nuk do të kishte guximin të largohej nga Arizona, por në moshën 15 vjeçare ajo mundi të shkonte në Hollywood.
“Ende kam ankthe por jo më sulme paniku” tha aktorja.

Emma Stone wavy hair


Por Emma Stone nuk është e vetmja që ka filluar që e re terapinë kundër ankthit, njësoj si ajo kanë vepruar edhe Adele, Zayn Malik, Taylor Swift dhe Jennifer Lawrence etj.

image30

Zayn Malik 213208

615637507eeab97c44f6ea3564607193 taylor swift at grammy taylor swift eyes

image