ftuekma

Nëse publiku nuk të vlerëson si duhet, atëherë aktorët duhet të shqetësohen. Ndodh që kur vlerësimet janë të ulta, xhirimet e një seriali të ndërpriten plotësisht. Kjo ka ndodhur me serialin "Seven Ne Yapmaz" me protagonistë Yusuf Cim dhe Seren Sirince. Seriali ishte një adaptim i filmit me të njëjtin titull të vitit 1970. Mesa duket publiku nuk e ka mirëpritur, ndaj regjisori ka ndërprerë menjëherë xhirimet.

seven ne yapmaz