dfrtty33

Mashkulli më sexy sipas revistës people nuk është më Dwayne the roxk Johnson.

GTY dwayne johnson jef 140618 16x9 992

Këtë vit “sexiest man alive” është Blake Shelton. Aktori dhe këngëtari është vlerësuar si vërtet tërheqes dhe për ta marrë këtë çmim është shtyre më së shumti nga e dashura e tij, Gwen Stefani.

1159529 blake shelton Russ Harrington 617 409

Ajo e bindi të pranonte këtë vlerësim dhe ta jetonte momentin e bukur që po i dhurohej. Për Blake ky ka qënë një vit I mbarë pasi pati sukses edhe me albumin e tij i cili kryesoi klasifikimin e Billboard Top Country Albums me “Texoma shore”. Veç kësaj ka festuar edhe 2 vjetorin e lidhjes me Gwen Stefani. 

rs 243097 BSGSGettyImages 534504598 1

a1

a1

a1

a1

a1