fititmeepel

Me 800 milion përdorues, Instagrami është rrjeti social i dytë më i përdorur pas Facebook. Postimi i fotove, risitë që përfshijnë videot live, historitë 24 orëshe, albumet etj e kanë shndërruar këtë hapësirë virtuale një një komunitet të vërtetë ku njerëzit shkëmbejnë ide, e përdorin për qëllime biznesi e shumë arsye të tjera. Duket se askush nuk mungon në këtë rrjet dhe askujt nuk i shpëton asgjë ! Ju mund të keni qenë njëri prej milionave njerëzve që kanë pëlqyer fotot e mëposhtme duke i shndërruar ato në fotografitë më të pëlqyera të 2017.

Ja 10 fotot më të pëlqyera: 10.Ditëlindja e 25-të e Selena Gomez- 7 milion pëlqime

10

9.Selena Gomez duke pozuar për Vogue- 7.1 mln

10

8.Familja e Cristiano Ronaldos 7.2 mln

10

7.Selena Gomez me The Weekend në tapetin e kuq – 7.7 mln

10

6.Selena Gomez dhe ish i dashuri i saj The Weekend 8.1 mln

10

5.Cristiano Ronaldo me dy të porsalindurit e tij 8.2 mln

10

4.Beyonce 10.2 mln

10

3.Selena Gomez në spital pas transplantit të veshkës 10.3 mln

10

2.Cristiano pranë bashkëshortes në sallën e lindjes 11 mln

10

1.Beyonce 11.1 mln ! Fotoja përmës së cilës Beyonce i tregoi të gjithë botës që është shtatzënë! Nuk ia dha ekskluzivitetin asnjë reviste, por e publikoi vetë në Instagram.

10