fashiwoncos

Mbrëmjen e djeshme yjet kanë veshur rrobat e tyre më të mira dhe kanë shkëlqyer në tapetin e kuq në ‘Royal Albert Hall’ për “Fashion Awards 2017”. Ky organizim vjetor ka filluar qysh në vitin 1986, ndërsa çdo vit përfshin yjet më të pëlqyera nga e gjithë bota.
Shihni fotot e mëposhtme dhe komentoni se cili ju pëlqeu më shumë.

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1