er4t

Të gjithë ndjekësit e rregullt të serialeve turke e mbajnë mend këtë djalë të vogël të talentuar. Ai quhet Batuhan Karacakya dhe karrierën si aktor e ka nisur që në moshë të vogël. Ai vazhdon të jetë aktiv në kinematografi dhe puna që ka bërë me fizikun është vërtetë e pabesueshme! Aktori është rritur aq sa po çmend jo vetëm vajzat turke por edhe fanset e tij nëpër vende të tjera. 

Sot është 21 vjeç dhe rolin e fundit e ka pasur te seriali ‘Ertugrul’, në rolin e Dundarit.

1

1

1

1

1