ujetnemgjks

Janë mbajtur në Turqi Çmimet Golden Buterfly 2017. Ky është një nga eventet më të rëndësishme te vitit ku vlerësohen me çmime shumë artistë e këngëtarë. Mbremja u prezantua nga Ayça Ayşin Turan dhe Cem Davran. Ju tregojmë më poshtë për çmimet e shpallura.

Çmimi "Rising star" (Yll në ngjitje) është dhënë për 3 aktore të njohura: Miray DANER, Melisa ŞENOLSUN and Hazal Filiz KÜÇÜKKÖSE. Ishte Neslihan Atagul, aktorja e njohur e "Dashuri e pafund" ajo e cila dha këtë çmim. Publiku shqiptar është njohur me Melisa ŞENOLSUN, nëpërmjet serialit "Dashuri me Qira" ndersa Hazal Filiz KÜÇÜKKÖSE, e kemi parë në rolin e Zejnepes në "Dashuri e pafund".

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Lexoni gjithashtu: GARË NË TAPETIN E KUQ NË TURQI - CILA AKTORE ËSHTË VESHUR MË BUKUR?