serisdifhdk

Kanë qenë të shumtë serialet që janë trasmetuar gjatë këtij viti në Turqi. Disa prej tyre janë sjellë paralelisht edhe për publikun shqiptar. Somera, një qendër kërkimore e rrjeteve sociale ka vlerësuar se "Dashuri me Qira" është seriali më i kërkuar në internet. Ky serial erdhi ekskluzivisht për publikun shqiptar nëpërmjet platformës Tring dhe menjëherë u kthye një nga më të pëlqyerit në vend.

1123415 0 q80

Të tjerë seriale që janë pjesë e kësaj liste janë "Diriliş Ertuğrul", "Kalp Atisi", "Vatanim Sensin" etj.

o ses turkiy 012717XO

o ses turkiy 012717OZ

o ses turkiy 012718IJ