ritarakos

Këngëtarja e mirënjohur Rita Ora nuk e harron vendin e saj. Më 17 shkurt, këngëtarja do të jetë në Prishtinë më rastin e 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës. Përveç surprizave të shumta, do të jenë edhe performancat e Ritës ato që do të krijojnë një atmosferë mjaft energjike dhe patriotike. Rita Ora vite më parë erdhi në Kosovë ekskluzivisht për të realizuar videoklipin “Shine Ya Light”, ku kishte shpalosur edhe simbole të shtetit më të ri.

nintchdbpict000331707320