Kivanc Tatlitug

Aktori simpatik turk, Kivanc Tatlitug ka ndarë gëzimin e tij me të gjithë. Filmi i ri në të cilin është protagonist, ka arritur të shesë të gjitha biletat online për premierën, brenda një ore. Filmi do të shfaqet në shumë vende të botës.

A post shared by Kivanc Tatlitug (@tatkvnc) on


Aktori shprehet se mezi po pret që filmi të shfaqet në ekranin e madh. Na ndajnë vetëm pak ditë nga premiera e tij. Filmi do të shfaqet në 16 shkurt, në Turqi, Gjermani, Austri dhe Norvegji. Ndërkohë që biletat në këto vende janë prenotuar të gjitha, fansat presin të publikohen datat kur filmi do të shfaqet në qytetet e tyre.

A post shared by Kivanc Tatlitug (@tatkvnc) on