lorikcanatring
Lorik Cana ka vizituar shkollën 9 vjeçare "Kolë Jakova", ku së bashku me nxënësit, mbolli 70 pemë selvie në oborrin e institucionit arsimor. Me të, ishte dhe kryebashkiaku Erion Veliaj, i cili ka shprehur mirënjohjen nga ish-kapitenit të kombëtares.

llll
"Në shoqërinë dhe në vendin ku jetojmë, sa më shumë gjelbërim të ketë, aq më mirë do jemi si shoqëri, më të shëndetshëm. Nuk jemi vonë për ta bërë këtë. Nëse prindërit tanë, nëse ju, pra ne të gjithë bashkë, duam që ta bëjmë këtë," tha Cana.

peme