camornnd

Cameron Diaz është një nga aktoret më të famshme të Hollywood-it. Pas një karriere disa vjeçare, aktorja e njohur ka vendosur të heq dorë një herë e përgjithmonë nga profesioni i saj. Aktualisht, Diaz është e martuar me këngëtarin 39 vjeçar Benji Madden dhe ai është një nga arsyet e vendimit të saj. Cameron është shprehur se tashmë do t'i përkushtohet më shumë familjes. Aktorja 45 vjeçare ka luajtuar në disa prej filmave më të përfolur si “Charlie’s Angels”, “Bad teacher”, “There’s Something About Mary” etj.

4A1D4C2800000578 5489973 image a 2 1520848184637 344x480