ccxc6565

Can Bonomo dhe Oyku Karayel kanë më shumë se 1 vit bashkë dhe kanë vendosur që të martohen. Qarkullojnë prej kohesh lajme të tilla rreth fejesës dhe martesës por asnjëherë dyshja e artisteve nuk kanë komentuar gjërat e tyre private e as kanë dhënë informacione. 


canbono

Këtë javë këngëtari Can Bonomo ka zbuluar se çifti është duke planifikuar një ceremoni martesore në muajin qershor por datën e ka mbajtur sekret. Sa i përket vendit, ka dhënë vetëm një indikacion për të na lënë të përfytyrojmë se do të jetë një ceremoni përrallore. Ata do të martohen pranë një ujvare.

 

A post shared by Öykü Karayel (@karameeel) on