kim khloe1212
Khloe Kardashian solli në jetë vajzën e saj. E gjithë familja e saj dhe mikeshat e saj më të mira ishin pranë saj në momentin e ëmbël. Të gjithë motrat e saj në një farë mënyrë apo në tjetrën e uruan Khloe-n për bebushen e saj, por urimi më prekës ishte padyshim ai i Kim-it.

khloe
“ Jam shumë e lumtur për ty! Vajza jote është kaq e bukur! U tregove kaq e fortë dhe e bëre të dukej gjithçka kaq e lehtë. Po pres me padurim që vajzat tona të rriten së bashku si mike të mira. Jam e lumtur që arrita të isha pranë teje dhe të jepja forcë në ato momente.”