justoncoachela

Justin Bieber ka ndërhyrë në momentin e duhur mes konfliktit të një gruaje dhe një burri. Mendohet se fillimisht, Justin dhe miqtë e tij i kanë tërhequr vëmendjen burrit por ky i fundit nuk i ka dëgjuar. Madje, e ka kapur për fyti gruan. Në këtë kohë, këngëtari i njohur e ka qëlluar me grusht burrin, duke mundësuar që gruaja të largohet. E gjthë ngjarja ka ndodhur në në një festë në kuadër të festivalit Coachella, e organizuar nga Patrick Schëarzenneger.