hambunfds

Aktori i njohur Kivanc Tatlitug do të nisë një biznes të ri. Ai do të hapë një restorant në Yalikavak së bashku me gruan e tij. Fokusi i këtij restoranti nuk do të jenë ushqimet dhe aq të shëndetshme, përkundrazi, nëse kërkoni të hani këtu drekën ose darkën përgatituni që të jetë një hamburger i shijshëm.
Nuk është hera e parë që Tatlitug ndërmerr një biznes. Ai më parë ka investuar në real estate, në blerjen e shtëpive dhe dyqaneve.

kikccc89