live

Era Istrefi është një ndër zërat më të fuqishëm të muzikës brenda vendit dhe jashtë vendit. Dhe këtë e ka dëshmuar me pjesëmarrjen e saj në këngën e botërorit.

Në këtë mënyrë, përmes artit dhe talentit të saj, Era u sigura Kosova të jetë e pranishme edhe në Rusi. Mund të mos e keni vërejtur por Istrefi është siguruar që një mesazh të koduar ta lë edhe në veshje.

E veshur në ngjyrën e kaltër dhe të verdhë, identetin kosovar, Era e ka përcjellë më së miri përmes këtij detaji, kombinimit në veshje, origjinën  e saj.