zerka
Një nga këngëtarët më të pëlqyer nga publiku dhe jo vetëm për këngët që paraqet për fansat por gjithashtu pëlqehet si djalë shumë simpatikë. E kemi fjalën për Yong Zerkën i cili na ka habitur paksa me veprimet që ka bërë në llogarinë e tij në Instagram.

zerka insta
Ai kanë fshirë të gjitha fotot nga Instagram duke lënë vetëm disa të tilla që promovojnë prurjet e reja që ka në plan për këtë verë të nxehtë. Por cila të jetë arsyeja e këtij veprimi? Të jetë një veprim i menduar për një marketing të mirë apo të jetë diçka tjetër që ndoshta e ka sekret?