simon cowell
Të rrallë janë ata persona të cilët kanë guximin të dalin shëtitje me bashkëshorten dhe ish-të dashurën njëkohësisht. Madje shumica e çifteve pasi ndahen i shkëputin fare kontaktet me njëri-tjetrin.

simon2
Mirëpo moderatori i njohur Simmon Cowell na ka dëshmuar krejt të kundërtën dhe ai jo vetëm që mban kontakte me ish-të dashurën, por është fotografuar duke dalë shëtitje me të dhe bashkëshorten njëkohësisht. Bashkëshortja e Cowell është fotografuar teksa është ulur pranë ish-të dashurës së tij dhe shihen teksa bisedojnë dhe qeshin të tre. Së bashku me ta ishin edhe fëmijët e Simmon, të cilët kanë kaluar disa momente të bukura.

simon3