bruguzEngin Akyurek


Berguzar Korel dhe Engin Akyurek nuk janë me pushime, ashtu si shumica e kolegëve të tyre. Përkundrazi, ata kanë nisur xhirimet për një film i cili titullohet "Baska Ihtimal". Dy aktorët janë fotografuar së bashku në sheshin e xhirimeve. 

berguzar kor 120607BZ

Premiera e filmit do të mbahet në Nëntor.

A post shared by EnMagazin (@ennmagazinn) on