berenjaa

U shkrua disa ditë më parë se aktorja Beren Saat dhe muzikandi Kenan Dogulu i dhanë fund martesës së tyre. Madje, sipas shtypit turk prej disa ditësh ata po qëndronin në shtëpi të veçanta. Megjithatë, një lajm i tillë ka rezultuar i pavërtetë. Çifti i njohur është parë në shoqërinë e njëri-tjetrit. Ata dukeshin mjaft të lumtur. Vet pamja i tyre i përgënjeshtroi të gjithë zërat e një divorci.

A post shared by EnMagazin (@ennmagazinn) on