tuqsksks

Janë zgjedhur 'Fytyrat më të bukura' të vitit 2018. Ndër shumë emra të njohur ndërkombëtarë, mes tyre do të gjeni edhe aktorët tuaj të preferuar të serialeve turke. Këto janë Elcin Sangu dhe Baris Arduc, protagonistë të serialit "Dashuri me qira", Hande Ercel të cilën e kemi njohur nga serialet "Jetë" dhe "Perla e zezë", Afra Saracoglu, aktorja e "Zonja Fazilet dhe të bijat", si dhe Cagatay Ulusoy.

tuk1

tuk1

tuk1

tuk1

tuk1