hyjajjaa

Hulya Avsar, aktorja e njohur turke, ka postuar një video ku kërcen jashtë makinës. Pa e vrarë shumë mendjen, ajo duket se po argëtohet pa masë.

Mirëpo, shoferi ka vendosur t'i punojë një rreng të vogël. Ai e ka lënë aktoren aty dhe ka nisur makinën.

Video gazmore është shpërdarë me shpejtësi kudo në internet.

 

 

A post shared by Hülya Avşar (@hulyavsr) on Jul 24, 2018 at 8:59am PDT