mwerjgbr
Aktorja e njohur e ka bërë të qartë tashmë, që disa pyetje thjesht nuk i toleron dot. Dhe në këtë rast, bëhet fjalë pikërisht për pyetje të cilat zbulojnë detaje nga jeta e saj private. Merve, jo vetëm që zgjedh të mos iu përgjigjet atyre, por madje e tregon hapur me mimika apo fjalë sesa acarohet nga kjo ndërhyrje e gazetarëve në jetën e saj private.

280full

Konkretisht, nëse dikush e pyet për Harun Tan, jo vetëm që nuk do të marrë përgjigje por me shumë mundësi mund të dëbohet nga salla e gazetarëve. Duket se pas divorcit me Murat Dalkilic, Merve ka vendosur që asnjë gjë të mos bëhet më publike rreth jetën së saj.