lalierhjahhas

Kryetari i bashkisë së Tiranës, Erjon Veliaj dhe bashkëshortja e tij Ajola Xoxa u bënë prindër për herë të parë në 6 tetor të këtij viti. Dy ditë më parë, vogëlushi i tyre Kajan ka festuar muajin e parë të lindjes. Torta, totalisht e bardhë, me një ëngjëll në krye mbante mbishkrimin '1 muaj me Kajan'!

2 6