marizakoaa

Mariza Ikonomi është shkëputur nga muzika dhe për këngëtaren ky ka qenë vendimi i duhur. Madje, sipas saj kjo shkëputje duhet të vazhdojë edhe për pak. Në një intervistë të saj, knëgëtarja e njohur ka thënë:
“Udhëtova në të gjithë Europën Veriore ku edhe këndova. Ishte një eksperiencë shumë e bukur dhe po mendoj ta ribëj. Unë e ndjeja që duhej të shkëputesha dhe madje ndjej që ende duhet të shkëputem edhe më gjatë”
Përveç udhëtimeve, gjatë kësaj kohe Mariza i është përkushtuar edhe teatrit.