sed

Moderatorja e njohur turke, Sed Akgul, duket se tashmë në listën e saj të meshkujve që u bën lajka ka shtuar edhe bukuroshin shqiptar Can Yaman. Ajo e ka ngritur atë në piedestal duke e quajtur “hyjni” dhe ka deklaruar se asnjëherë nuk ka qenë e lidhur me një mashkull aq burrëror sa ai.

4df9151b761953014ba8eaf87ffed35e

“Falë tij edhe pozat e mia ideale janë përmirësuar. Këto fotografi janë fiks si unë në jetën time të përditshme.Nuk e përdor photoshopin në fotot e mia” – ka shtuar moderatorja.