majk fejese
Reperi Majk i cili për momentin duket se është single, është pyetur në Instagram nga fansat përse nuk po krijon një lidhje të qëndrueshme. Gjithashtu edhe rreth ndarjes nga mamaja e djalit të tij, sigurisht. Në përgjigjen e tij, Majk ka arsyetur diçka që e shohim rëndom ditët e sotme.

 640 0 5c068d2421707

"Takat 1000 euro, Iphone 1000 euro, çantën 1000 euro, e rrogën e kanë 300 euro, ose janë pa punë...Femrat në qytetin tim! Si e bëni këtë? Domethënë ju jeni mrekulli," shkruan Majk. Më pas ka shtuar:"Dhe ende më pyesin pse nuk po martohesh ose pse u ndave..."