kivancc
Bashkëshortja e aktorit të njohur Kivanc Tatlitug, Basak Dizer, sapo ka ndërmarrë një hap të rëndësishëm për biznesin e saj. Sipas mediave turke, ajo është duke u përgatitur të zgjerojë biznesin e saj, të cilin e ka krijuar në vitin 2016. Stilistja e njohur, prej pak ditësh ka mbajtur të mbyllur dyqanin dhe restorantin e saj, gjë e cila i ka bërë shumë përshtypje klientëve.

9ef9493debb9e2e778f35e86df6a7690

Ndërsa të gjithë mendonin se kishte diçka që nuk shkonte, e vërteta është se Basak do iz hvendosë këto biznese në një zonë më të populluar dhe do të marrë mabjente më të mëdha. Tashmë ajo ka paguar qeranë për 4 muajt në vazhdim dhe shumë shpejt pritet të bëjë inagurimin e ambjenteve të reja.