Untitled 1 Recovered Recovered
Në vitin 2018 është përfolur aq shumë për “sherrin” mes Tunës dhe Robertit, sa besoj të gjithë ju, e keni lexuar të paktën një lajm për ta. Keni lexuar deklarata të Robertit për kunatën e tij, Patrisi gjithashtu ka folur për vellanë e tij, mirëpo Tuna nuk ka preferuar të thotë asgjë rreth këtij debati.Tuna nuk ka nguruar t’i përgjigjet pyetjes se a janë rregulluar marrëdhëniet me kunatin e saj.

roberti e tuna

“Nuk po dua të lë asnjë deklaratë të keqe të dokumentuar për axhën e Tianit. Prej fillimit ka qenë kështu sepse unë nuk dua që fëmijën tim ta rris në këtë frymë. Unë po ia lë kohës, Tiani ka me u rrit dhe ka me i pa vetë arkivat e mediave dhe nga ana ime do të ketë deklarata zero”,-është shprehur Tuna.