justin-bieber-hailey-baldwin-promo.jpg


Justin sapo na tregoi sa romantik dhe i ëmbël mund të bëhet ai për gruan që dashuron. Këngëtari ka vërtetuar në mënyra të ndryshme se ai është marrëzisht i dashuruar pas Hailey Baldwin. Çifti në fjalë ndodhen në kulmin e dashurisë së tyre dhe këtë gjë nuk kanë frikë t’ia tregojnë dhe publikut. Por kjo nuk është hera e parë që Justin këndon për Hailey-n, ai e ka bërë disa herë dhe shumë njerëz mund të mendojnë se Justin e bën këtë për të tërhequr vëmendjen e mediave apo të njerëzve, arsyeja e vërtetë nuk është kjo. 

justidfdffn_bieber1.jpg

‘Hollywood Life’ ka zbuluar se Hailey është shumë e turpshme dhe Justin këndon në rrugë që ta nxjerrë atë nga “guaska” e saj.

justinbiene.jpg