mozikxhe.jpg

Jo të gjithë personat publikë që ne njohim kanë qenë kështu që në fillimet e veta. Progresi ka ardhur me kalimin e viteve dhe të ardhurat kanë qenë rezultat i punës disa vjeçare. Disa prej tyre nuk e kanë problem të tregojnë vështirësitë që kanë hasur më parë, ndërkohë disa të tjerë refuzojnë kategorisht të flasin për atë periudhë të jetës së tyre.

Ishte Mozzik ai i cili ditën e djeshme ka vendosur të shkruaj në InstaStory dy publikime të shkurtër, por që tregojnë shumë për fillimet e tij:

mozzikstiry1.jpg

mstyr2ozzik2.jpg