olticuriakor.jpg


Olti Curri është një nga opinionistët më të spikatur në vendin tonë. Ai është shumë i drejtpërdrejtë në ato që shpreh dhe kjo e ka bërë jo rrallë herë pjesë të debateve të shumta mediatike apo online. Megjithatë një tjetër karakteristikë e tij është edhe humori, këtë e pohojnë edhe miqtë që shoqërohen çdo ditë me Oltin. Ndaj, ai duke marrë parasysh këtë cilësi tijën ka vendosur të sfidojë veten duke aktuar!

banerat e tjere

Familja Kuqezi është një serial komik që ka filluar të transmetohet në Tring që prej datës 1 Janar. Një familje e veçantë e cila bëri për vete publikun që në episodin e parë. Ky sitcom përshkruan realitetin social, familjar dhe kulturor shqiptar dhe kryesisht është një serial që synon, përveç argëtimit, hulumtimin dhe trajtimin e problemeve që kalon familja shqiptare. Mos e humbisni çdo të shtunë, ora 19:00 në Jolly HD, çdo të hënë, ora 21:30 në Smile dhe çdo të martë, ora 16:00 në Tring Shqip!

Ndërsa nëse e keni humbur interpretimin e Oltit, shihni videon më poshtë!