hyreda.jpg


Djali i Hyeda El Saied sot feston ditëlindjen. Në një postim në instagram Hyeda e uron të birin me fjalët më të ëmbla, duke e cilësuar të birin si forcën e saj më të madhe dhe kuptimin e jetës së saj.
“Gëzuar ditëlindjen Gabriel! Gëzuar zemra mamit, ti i cili je shpresa, lumturia, forca, krenaria ime! Gëzuar shpirti im, falë teje mësoj çdo ditë çfarë është një dashuri palimit, ajo më e pastra, më e forta dhe më e vërteta midis dy njerëzve. Prej 4 vitesh ma ke zbukuruar jetën Gabriel. Të dua pafundësisht! Dhe siç më thua ti mua dhe unë “J’ai un grand cœur pour toi” (kam një zemër të madhe për ty)”,

hyeda_dhe_gabriel_2.jpg