eneda flori
Nëse ju kujtohet, këngëtarja Eneda Tarifa dhe kantaurori Flori Mumajesi kanë pasur një debat shumë vite më parë në lidhje me këngën ‘Mamani nejën’. Kënga ishte planifikuar të këndohej nga Eneda, por Flori ia ka dhënë Elvana Gjatës, pasi kishte përfunduar regjistrimi në versionin Tarifa.

elvananannanana

Kjo bëri që këngëtarët të shkëpusnin kontaktet me njëri-tjetrin. Mirëpo, duket se që nga ajo kohë ka ndryshuar shumë gjëra dhe Eneda është rikthyer përsëri në studion e Mumajesit. Pas bashkëpunimit “Mori” me Brunon dhe Getoar Selimin, duket se kantautori i njohur do të sjellë një këngë me Eneda Tarifën!